Cart_top

košík 0

cena: 0 Kč
nakupuj prodávej

zpět na ekotrhzdravímasážeKokosový olej 100% 1kg

215 Kč

nejsem plátce DPH

skladem



prodejce

BIOZERO

BIOZERO

profil


15 fanoušků
Znojmo


zboží prodejce

pošli produkt přátelům


informace o zboží

katalogové číslo: bz-ko
počet zobrazení: 537x
vloženo: 21. 01. 2011 16:48


způsob dopravy

Dobírkou - 138 Kč
Pošta - 108 Kč

Kokosový olej 100% 1kg

sdílej
přidej do přání

Product_folder_top
Kokosový olej je výborný jako zdravá náhrada za olej na smažení. Jeho kvality oceníte nejen v kuchyni , ale i v kosmetické péči o tělo, obličej i vlasy.

Kokosový olej má blahodárný vliv na zdraví, pomáhá při diabetu, nadváze, při poruchách štítné žlázy a stimuluje metabolizmus.
Rafinovaný kokosový olej - zbavený aromatických látek, aby se dosáhlo delší trvanlivosti a širšího použití.

Kokosový olej v kuchyni:
Díky zvláštní molekulární struktuře zůstává kokosový olej stabilní i při vysokých teplotách. Proto je perfektní zdravou náhradou pro vaření, smažení i pečení. Je skvělou alternativou pro ayurvédskou a vegetariánskou kuchyni. Jako náhradu másla ho mohou používat lidé s alergií na mléko. Kokosový olej je velmi snadno stravitelný. Naše tělo ho zpracovává podobně jako sacharidy - rozkladem na glukózu dochází k postupné, a však poměrně rychlé přeměně na energii. Neusazuje se v cévách jako jiné tuky. Proto ho dietologové doporučují pro osoby trpící diabetem a kardio-vaskulárními chorobami. Doporučit ho lze i při redukční dietě.

Kokosový olej v kosmetice:
V kosmetice se dá využít jako tělový olej, jako olej do vlasovým zábalů a k výrobě pleťových masek. Naneste jej na mokrou pokožku po umytí. Kokosový olej dodává potřebnou ochranu a řadu důležitých látek vaší pokožce i tělu. Zvláčňuje suchou a namáhanou kůži aniž by zanechal pocit mastnoty. Pokud jej použijete na mokro, pak se krásně vstřebá. Pokud jej chcete použít k masáži používejte jej na suchou kůži. Skluznost pak zůstane déle dobrá.

- hydratuje a zabraňuje vysychání pokožky
- regeneruje pokožku po opalování
- ochraňuje pleť a rty před mrazem
- zklidňuje citlivou i alergickou pleť
- formou zábalů dodává vlasům lesk a zlepšuje jejich kvalitu
- je vhodný jako balzám po holení i depilaci
- má příznivý vliv při kvasinkovém onemocnění
- u kojících matek zvyšuje kvalitu mateřského mléka

Vlastnosti: Kokosový olej kapalní při teplotě okolo 25°C. Při nižších teplotách si zachovává svoji pevnou nebo krémovitou konzistenci.

Skladování: Skladujte na suchém a tmavém místě v těsně uzavřených původních obalech, při teplotě od 15 do 25°C. Nevystavuje přímému slunečnímu záření!
Product_folder_foot


komentáře
1

Pro vložení komentáře se přihlaš nebo registruj


1.

Martin Peterka    26. 01. 2012 16:54

Tento popis produktu je velmi zavadzajuci pretoze tu uvedeny kokosovy olej je RAFINOVANY (cim je vysvetlena aj jeho nizka cena v pomere k ostatnym dostupnym na trhu.) Tento popis plati pre panensky kokos. olej. Viac info o tom o rozdieloch: http://www.live-the-organic-life.com/virgin-coconut-oil.html http://www.foodrenegade.com/how-to-choose-a-good-coconut-oil/ a dokonca skusenosti uzivatelov http://forum.lowcarber.org/showthread.php?t=397915